Vecka 44

Söndag 9 november
Grattis alla pappa och Kristofer på fars dag!
En lugn dag här hemma, det behövde jag och tjejerna. Krippa var iväg nästan hela dagen men vi tjejer hade det jättebra här hemma...

Lördag 8 november
Idag var Leia med mamma och Johan så jag, Krippa och Ebba mötte upp Tomas i Forum nacka där vi gick runt hela dagen. Jag shoppade en massa fynd, 2 klänningar, 2 toppar och en skjorta för 380 kr (ja, allt tillsammans kostade det)! Man blir så lycklig när man kan fynda och nu har jag lite mer jobbkläder vilket känns riktigt bra.

Fredag 7 november
Så var man tillbaka på jobbet igen, hade en hel del att göra idag kan man ju lugnt påstå men det gick bra. Hade så kul så jag och Jenny vred oss av skratt emellanåt! Ja, jag har verkligen de bästa arbetskompisar som man kan tänka sig, vi har SÅ OTROLIGT kul allihopa...

Onsdag 29 oktober-torsdag 6 november
Nu åker vi till Frankrike, kommer hem igen den 5 november!!!

En omtumlande resa, mycket jobbigt i början då Sterling gick i konkurs, men allt ordnade upp sig på bästa sätt...


Trots en jobbig start på resan och trots att vädret var dåligt nästan hela veckan så hade vi det jättebra i frankrike. Vi åt gott, hade gott sällskap, bodde bra osv. Tack snälla Melissa och Val för att vi fick bo hos er så länge och för att ni lagade så god mat till oss varje dag!

Tisdag 28 oktober


Måndag 27 oktober
Sista racet innan semestern! Tänk att nu åker vi snart! Pratade med Melissa igår och då var det 25 grader och sol, hoppas vi kan få lite värme och sol under vår semester!
Ikväll var Bittan och Göte här, de hade med sig en massa fina presenter till mig, alldeles för mycket i vanlig ordning! Jösses vad de skämmer bort mig, tusen tusen tack!!!

Vecka 43

Söndag 26 oktober
Idag åkte vi till Forum Nacka igen, denna gång med barn och Tomas. Jag kom på att jag behövde köpa ett par jobbskor och det gjorde jag. Barnen tyckte det var jättekul med allt spektakel där, musik-uppvisningar, Bamse som gick runt och hälsade på barnen osv. Vi åkte sen och handlade mat på ICA Maxi innan vi åkte hem och lekte med Tomas...

Lördag 25 oktober
Jag och Krippa kunde idag vara lite själva och gå runt i affärer i Forum Nacka medan barnen lekte med mamma och Johan. Det var riktigt mysigt, vi åt lunch länge och tittade runt och uträttade lite ärenden innan vi åkte och hämtade upp dem. På kvällen mötte vi upp Danne på vår Thai-restaurant där han bjöd oss på en god middag, tusen tack!

Fredag 24 oktober
Maskerad på dagis!



Barnen hade en jättebra dag på dagis, det var disco, popcorn-jakt, lekar och bus hela dagen!

Torsdag 23 oktober
Idag var jag och hämtade ut Ebbas pass, hon är helt fantastigt söt på bilden, och det är så skönt att ha ordat med det. Nu borde det mesta vara klart inför resan. Vi var iväg och köpte en gps-navigator idag, det kostade ungefär lika mycket som att hyra en! En bil har vi hyrt och betalat också så den är bara att hämta ut när vi landar och det ska finnas två barnstolar i den, jätteskönt! I forum nacka där vi var nu på kvällen var det jättefint, vi vill nästan åka dit i helgen igen, barnen hade så kul och det fanns en massa nytt att titta på.

Onsdag 22 oktober


Tisdag 21 oktober
Även idag var mamma hemma med Leia, skönt att hon hinner bli helt frisk innan hon går till dagis. Ebba studsar verkligen iväg till dagis hur glad som helst, hon trivs så otroligt bra där och det känns så himla skönt!!! Hon har kompisar där som hon leker med och hon gillar personalen. Det är speciellt en liten tjej hon gillar som heter Rebecka, tydligen leker de väldigt mycket. Så fort man nämner Rebeckas namn här hemma skiner Ebba upp och skrattar!

Måndag 20 oktober
Idag var det mycket att göra på jobbet, men jag tror jag löste det mesta... Nu finns en hel del att göra med hemsidan och där har jag lite att lära, men så länge man tar en sak i taget så löser det mesta sig... Det var i alla fall tur att mamma kunde vara hemma med Leia idag eftersom både jag och Krippa hade en hel del att göra. Sen att komma hem till god hemlagad mat är ju en väldig lyx så tack snälla mamma!

Vecka 42

Söndag 19 oktober


Tänk vad svårt det är att få små barn att ta det lugnt när de är sjuka! Leia är ju så bra på att övertala oss till vad som helst också. Hon är smart, söt och snäll så man vill ju inte säga nej. Hon fick faktiskt ta en cykeltur idag trots febern, kanske dumt av mig (som var den som gick med på det, inte Krippa), men jag kan bara inte säga nej till henne! Hon har röda utslag över kroppen också, något hon alltid får när hon får hög feber! Lilla pluttan! Imorgon får hon i alla fall vara hemma med mamma, då blir det nog lite lugnare kanske : )
Ebba mår i alla fall hur bra som helst! Hon har idag fått tagit över Leias tripptrappstol och Leia får nu sitta på en "vuxenstol", dom är så nöjda med detta båda två. Vi är också riktigt nöjda med att få bort en stol från matbordet!

Lördag 18 oktober
Leia mådde inte så bra idag, vi upptäckte det redan igårkväll och i natt hade hon hög feber! Stackarn, men hon är så tapper och visar inte alls att hon är sjuk utan hon kämpar på tills hon i princip däckar... Vi tog det lugnt på förmiddagen men när barnen sovit och Krippa stuckit iväg på fotboll gick vi faktiskt över till mamma, även om Ebba också var lite hängig. Väl där piggade barnen på sig och de lekte så fint hela eftermiddagen och kvällen och visade inte ett tecken på att de var sjuka! Det var så kul att få träffa Petter, Lotta och lilla Isabell som självklart var jättesöt och hur snäll som helst! Det var kul att träffa Ylva och Joel också, det är ju inte så ofta vi träffas..: Vi hade en riktigt mysig kväll där! När vi kom hem igen var Leia riktigt hängig och hade hög feber igen, hon somnade i soffan och sov sen hela natten trots svettningar och lite yrande.

Fredag 17 oktober
Tänk att det nästan alltid är som mest att göra på jobbet på fredagar! I och för sig ganska bra för då går ju dagen fort, och det är faktiskt kul när det är mycket att göra. Trodde dock aldrig att jag skulle hinna klart med allt men vid 15:30 var allt som skulle göras gjort så det var skönt. Efter det kunde jag sitta och pyssla med hemsidan och annat som jag också ska uppdatera... Väl hemma möttes jag av min härliga familj och vi kunde nu ha fredagsmys!!!

Torsdag 16 oktober
Tillbaka till jobbet igen, känns bra att vara där jag gillar inte riktigt att vara hemma och sjuk (även om jag kan jobba)... Allt rullade på smidigt idag, det gör ju mycket till att man har så gulliga och roliga arbetskamrater! På eftermiddagen åkte jag och mötte Krippa och Ebba som tagit sig in till t-centralen. Vi åkte och ordnade med ett pass till Ebba och det gick hur smidigt som helst! Knappt någon väntetid och sen bara rullade det på! Det är klart senast på torsdag, jätteskönt! Efter det så åkte vi och mötte mamma och Ebba på en restaurant i Enskede. Mamma bjöd där på mat, jätteskönt att slippa tänka på det..: Vi gick sen hem och barnen somnade direkt i sina sängar...

Onsdag 15 oktober
Idag har jag jobbat hemifrån, jag känner mig inte helt hundra, men jag mår mycket bättre än vad jag gjorde igår! Skönt att man kan jobba hemifrån i såna här lägen...

Tisdag 14 oktober
Nu har vi bokat en resa! Den 29:e oktober åker vi till Frankrike för att hälsa på Melissa och Val! Vi stannar där till den 5:e november, det ska bli såååå kul!!!!
Mådde inte så bra idag på jobbet, det började med lite magsjuka igår men idag hade jag feber och var riktigt trött och hängig. Kristofer kom och hämtade upp mig på jobbet, jag somnade direkt i bilen och sov hela vägen hem. Somnade sen om så fort vi kom hem så Krippa hämtade barnen och gick med dem till parken så att jag fick vila! Mådde lite bättre på kvällen, men var riktigt trött!

Måndag 13 oktober
Idag var ordningen återställd, jag lämnade och Kristofer hämtade tjejerna och de gick till parken tillsammans... Jag kom hem i bra tid, så jag mötte upp dem på hemvägen! Jag är så glad att jag har ett flexibelt jobb och inget 8-17 jobb, när skulle jag då träffa barnen? Bara på helgen? Nä, tur att man får jobba lite på kvällarna så att jag hinner mysa mycket med tjejerna!

Vecka 41

Söndag 12 oktober
Idag fick jag sovmorgon som tur var! Det blev alldeles för sent igår och ganska mycket vin också : ) Det var länge sen jag hade så kul och var ute så länge så det var jag väl värd? När jag gått upp gjort mig iordning så var Ebba trött, jag la henne och gick sen ut med Leia. Kristofer gick också och la sig, han var trött efter en hård natt med Ebba (hon hade varit lite ledsen). Jag och Leia gick till parken i det fina vädret och hade jättemysigt! Kristofer och Ebba kom sen när de vaknat och mötte oss så gick vi alla till globen och åt lunch och inhandlade sen lera och vattenfärg. På hemvägen plockade vi löv och gick sen hem och hade lite höstpyssel!

Lördag 11 oktober
Imorse fick vi äntligen träffa Kristofer! Vi gick alla och la oss bredvid honom när vi vaknat och vi riktigt myste hela familjen! Kristofer hade sen presentutdelning, barnen fick en massa godis i en massa roliga förpackningar och jag fick en jättefin Guess-plånbok, helt perfekt present! Vi hade sen en riktig myslördag, gick bara runt och skrotade, gick sen ut en stund och var i parken, handlade och åt sen god mat här hemma... När Ebba somnat gick jag iväg till Jossan på tjejträff, vi var 5 tjejer som drack en massa vin, skrattade och hade supermysigt! Tack snälla Jossan för en jätterolig kväll!

Fredag 10 oktober
Den här veckan har verkligen gått kanonbra även fast jag varit ensam med båda barnen samt jobbat heltid! Den enda som ringt och frågat hur det går samt hjälpt mig att hämta barnen är mamma (ja förutom Kristofer förstås!, vilken tur att jag har henne!!!! Tack mamma!
En härlig myskväll har vi haft alla vi tjejer, men nu längtar vi efter pappa Kristofer! Kom hem nu!!!

Torsdag 9 oktober
Var hemma med Ebba idag och jobbade hemifrån vilket gick jättebra! Ebba skötte sig och mådde helt okej, men eftersom hon spydde en massa i natt så kände jag att det var bäst att stanna hemma. Hon kräktes inte under dagen men vi tog det lugnt och kurerade henne! Jag hann göra allt som skulle bli gjort på jobbet så det kändes bra... Vi hade sen tvättstugan, hämtade Leia, cyklade till affären för att handla, hämtade upp tvätten, fixade mat osv. Jag var ganska trött på kvällen :)

Onsdag 8 oktober
Det är såååå roligt på jobbet, jag blir helt lycklig när jag tänker på vilken tur jag haft! Har idag haft möte angående nyhetsbladen som jag hjälper till att göra, det var riktigt givande. Jag får så mycket uppskattande ord och alla är så nöjda så det känns verkligen kul, skrattar gör vi också en massa, alla har verkligen humor!
Mamma hämtade barnen idag, jätteskönt för då kunde jag göra klart allt i lugn och ro och så fick jag en massa goda pannkakor när jag kom hem! Tack för hjälpten mamma!

Tisdag 7 oktober
Idag följde Leia med Hampus hem en stund efter dagis, det passade perfekt för då kunde jag och Ebba laga mat och ta det lite lugnt här hemma. Vi gick sen upp och hämtade Leia och hon var så lycklig så!

Måndag 6 oktober
Ja, idag har jag namnsdag och blev firad som om jag fyllde 30 år! Först fick jag sms av Jossan när jag fortfarande låg i sängen, sen av Melissa, sen av Krippa. När jag kom till jobbet så ringde de efter en stund från receptionen och sa att det kommit blommor. Jag trodde förstås det var till någon av höjdarna, men icke! Det var en stor fin bukett med rosor till mig, från Krippa förståss! Ja, sen fick jag grattismail på jobbet och barnen på dagis grattade mig! Helt otroligt!
Allt gick bra med lämning och hämtning på dagis, det var inte så mycket att göra på jobbet så jag gick redan vid 15. Jag och barnen gick till parken efter dagis och lekte en stund men de var hungriga och trötta så vi gick snart hem! Vi åt en massa middag, lekte med lera, så på bollibompa och sen somnade båda två 18:55!

Vecka 40

Söndag 5 oktober
Grattis Hannes som fyller 14 år idag!
Idag åkte Krippa iväg till Antwerpen och är borta tills på fredag kväll! Innan han åkte så handlade han mat så nu har vi nog till hela veckan, skönt det! Jag och tjejerna åkte till Farsta tillsammans med Tomas där vi köpte en present till Hannes samt bytte Leias ena prinsessklänning som gått sönder och bytte en kjol som jag köpt. VI åkte sen på kalas och hade det bra hela eftermiddagen. När vi kom hem hit så åt vi middag, kollade på bollibompa och så hade jag dockteater för tjejerna som var väldigt uppskattat!

Lördag 4 oktober
Vi hade idag en jättehärlig lördag ute i bandängen igen. Den parken är verkligen fenomenal! Vi grillade, matade djuren och lekte. Diana, Karin och Malin kom dit med sina tjejer och det var så klart jättekul att träffa alla dem! På kvällen köpte vi pizza, vi var så trötta allihopa efter en hel dag ute i parken så det var gott och bekvämt att köpa med sig mat hem!

Fredag 3 oktober
Idag fick mamma ta hand om Ebba som fortfarande inte mår bra, febern har gått ner men hon hostar en hel del. Jag tror att det bara är tänderna eftersom hon har fått så här så fort hon fått en tand och nu är alla 4 hörntänder på väg! Jag gick och lämnade Leia på dagis och åkte sen till jobbet där det var fullt upp och mycket skratt! På eftermiddagen var det fika på dagis, men jag och Krippa kom inte iväg i tid men som tur var gick mamma och Ebba dit! Vad skulle vi göra utan mamma?

Torsdag 2 oktober
Idag mådde jag mycket bättre så jag kunde åka till jobbet! Ebba hade fortfarande hög feber så hon fick vara hemma med Krippa som kom hem inatt. Leia fick vara på dagis och Krippa gick sen och hämtade henne... Det var så skönt att komma hem till lagad mat och två söta barn samt en man igen, nu är ordningen återställd i några dagar...

Onsdag 1 oktober
Ja, idag mådde jag riktigt dålig, var magsjuk! Ebba hade hög feber och mådde inge bra hon heller så det var bara att stanna hemma. Mamma var snäll och kom förbi och hämtade upp Leia och lämnade henne på dagis. Jag och Ebba la oss och sov i 3 timmar, vi var helt slut båda två! På eftermiddagen kom mamma hit med blåbärssoppa till mig och gick och hämtade Leia på dagis. Tur att mamma bor så nära och kan ställa upp så mycket! Vad hade jag ananrs gjort?

Tisdag 30 september

Mina små mysungar sitter och tittar på morgon-tv tillsammans, de är ju så goa så man blir helt varm!

Jag och Jossan möttes idag vid t-centralen på vägen hem från jobbet. Vi åkte och hämtade barnen och gick sen hem till dem och fixade mat och åt tillsammans. Barnen lekte hela kvällen och vi kom inte hem förrän vid 19:30, då somnade barnen gott i sina sängar!

Måndag 29 september
Ja, nu har Krippa åkt till London så jag och tjejerna är ensamma. Det gick bra att komma iväg till dagis och jobb! Det gick även bra att hämta de små liven... Vi gick hem och började laga mat och sen kom Lisa och Pamela och gjorde oss sällskap hela kvällen! Pamela hade så klart med sig en massa presenter till barnen, tack snälla!


RSS 2.0