Vecka 47

Söndag 30 november
Idag fick jag sovmorgon, det var skönt! Vi gick sen ner i källaren och hämtade upp vårt julpynt. Vi gjorde riktigt fint här hemma, det är så mysigt med julstjärnor, det blir så fint ljus av dem... Efter det åktev vi till Länna där vi träffade Tomas och vi gick och handlade lite saker som vi behövde inför julen. Efter det åkte vi alla till Tyresö där vi kollade på ett hus som vi är intresserade av. Det var superfint, nu måste vi fundera...

Lördag 29 november
Idag på morgonen fick jag ett sms av Malin, hon undrade om vi ville baka lussebullar med dem! Självklart ville vi det så vi klädde på oss och åkte dit. Vi bakade och bakade och åt sen lunch och fikade tillsammans, det var jättemysigt! Efter det åkte vi hem, jag la Ebba och hon somnade på stört och då åkte Leia och Krippa iväg och handlade mat... På kvällen gjorde vi lasagne och hade det sen lugnt och skönt.

Fredag  28 november
Idag har Krippa julfest med jobbet så jag hämtade ungarna lite tidigare! Har jobbat i västberga (vårt kontor där) idag så det var närmre hem... Jag och tjejerna gick hem och lekte med deras "tält-hus" som jag tagit upp från källaren, sen åt vi mat och efter det bakade vi chokladbollar! Vi hade en riktigt mysig fredagkväll och kl. 20:00 somnade vi alla tre tillsammans i samma säng!!!

Torsdag 27 november
Idag åkte vi till Forum nacka efter jobb och dagis, jättekul att komma iväg lite på vardagkväller, det händer inte allt för ofta! Barnen tyckte det var jättekul, vi åt där, de fick leka i barnhörnan och jag och Krippa fick lite uträttat. Sen när vi kom hem var det bara att lägga dem i sängen och de somnade så gott!

Tisdag 25 - Onsdag 26 november


Måndag 24 november

Idag var det en vanlig dag på jobbet, tiden gick hur fort som helst! Helt plötsligt var det dags att ge sig av mot dagis där det var dags för utvecklingssamtal för Leia. Självklart var allt toppen, alla gillar verkligen Leia på dagis och det är så härligt att sitta och höra på någon som bara öser beröm över ens lilla dotter, man blir sååå stolt! Hon är i alla fall aktiv på dagis, aktiv på så sätt att hon hela tiden hittar på saker men hon gillar lugna lekar. Hon gillar att pyssla, lägga pussel, leka vattenlekar, sjunga, och framförallt att vara ute på gården eller gå på promenad. Hon är väldigt klurig, funderar och frågar mycket som hon gått och tänkt på... Ja, fröken sa att vi får verkligen inte flytta för hon vill följa Leia länge!

Vecka 46

Söndag 23 november
Stort grattis till Johan som fyller år idag!
Det blir nog en fika hos mamma och Johan idag på em.
Innan dess hann vi med att åka pulka i hammarbybacken, äta lunch i globen och handla present till Johan. Ebba överraskade oss ida, när Leia fått en ansiktsmålning så ville Ebba också ha det, visst tänkte vi, vi testar! Det gick ju utmärkt, hon blundade och satt blixtstilla, det trodde vi inte om henne : )
Det var kul att träffa alla hemma hos mamma sen på kvällen, Hanna och Peter var det länge sen vi träffade och dom ska snart ha barn, spännande!!!



Lördag 22 november
Härlig lördag med en massa snö och en massa pulkaåkning! Synd bara att Krippa inte mår bra... Hoppas snön får stanna ett tag nu för vi hade så kul utomhus och jag blev som ett barn på nytt...

Tänk att Ebba jämt jämt jätm ska gå runt i sina röda högklackade lackskor!

Fredag 21 november
Ja, idag fick jag vara hemma med Ebba som hade 39.5 när vi vaknade... Vi tog det lugnt på morgonen och när vi lämnade Leia på dagis så stannade vi i en timme och lekte och drack kaffe... När vi kom hem så sov Ebba i 4,5 timme så trött var hon! Det som var bra var ju att jag kunde jobba då, fick en massa gjort så det var skönt! Vi gick och hämtade Leia sen på em och stannade även då en bra stund eftersom Leia hade så kul på dagis. På kvällen hade vi fredagsmys och åt tacos, riktigt gott!

Torsdag 20 november
Imorse när vi vaknade hade Ebba 39.2 så det var bara att ringa mamma och som tur var kunde hon komma över! Tack för det! Jag åkte till jobbet och Krippa som skulle jobba hemifrån fick gå hem till mamma och jobba.... Allt löste sig på bästa sätt (för oss, kanske inte för mamma)... På kvällen kom Bittan med god mat, såå skönt att slippa handla och laga mat ibland!

Onsdag 19 november
Idag var det webb-råd hela dagen på jobbet, jag kunde bara inte vara hemma så det fick bära eller brista med barnen på dagis! Personalen lovade att ringa om de märkte att Leia inte orkade vara där, och så himla sjuk är hon inte men hon såg lite lite hängig ut imorse när jag gick så det kändes inge bra att lämna henne... Kristofer ringde och kollade hur det gick för henne och det gick jättebra så det var skönt! Jag kunde då konsentrera mig på mitt möte, vi ska bygga om hela hemsidan och det tar ju lite tid kan man lugnt säga... Har en del jobb framöver...

Tisdag 18 november
Stort grattis till Anna K som idag fyller 30 år!
Jag och Leia var idag hemma och hade en jättemysig dag! Så skönt att få bara vara med henne ibland och göra precis det hon vill. Ibland kan ju Ebba ta över showen lite och man blir lite begränsad när man är med båda...

Måndag 17 november

Vecka 45

Söndag 16 november
Idag har vi tagit det lugnt, vi åkte en sväng till Länna där vi handlade billiga luciakläder (pepparkaksklänning för 50 kr), billig tvål mm på EKO och sen mat på Willys.

Lördag 15 november
Idag var vi hemma och tog det lugnt på dagen, vi lekte med Barbie, la pussel och vilade. På eftermiddagen åkte vi och hämtade upp Tomas och vi åkte sen till Marie där det skulle vara en liten middag för att fira min födelsedag. Det var inte en så liten middag som jag trodde, för helt plötsligt hoppar Malin med familj fram och mamma och Johan var där. Pappa var också där, men det var ingen överraskning. Senare kom även Joel, Ylva och Eva! Superkul var det och jag blev jätteöverraskad... De hade fixat och donat med god mat och jättefina presenter, tusen tusen tack till er alla!

Fredag 14 november
Idag fick Krippa stanna hemma med barnen för de var riktigt förkylda, som tur var kom mamma och tog över vid 9:30 så då kunde han åka till jobbet. Jag känner mig riktigt hängig också, men vi hade webb-råd idag hela dagen och jag behövde verkligen vara med på det. Allt gick bra och jag kom hem i bra tid så då fick mamma "ledigt". På kvällen tog vi det lugnt här hemma, jag och Krippa kollade vidare på "Prison Break", det är ju så spännande!!!

Måndag 10- Torsdag 13 november
En bra arbetsvecka har det varit, massor med skratt och jag har fått mycket gjort. Det är så kul att verkligen trivas på jobbet och att man kan ha kul med alla samt kunna hjälpa till med det mesta. Jag har verkligen kommit in i det nu och det känns så skönt när man känner att man kan svara på alla frågor som man får hela dagarna... IDag åkte min vapendragare Jenny iväg och vi kommer inte ses på 1,5 vecka, jag sa då när hon skulle gå "Å nej, vilken tristess det kommer bli när du är borta", 4 stycken vänder sig då i kontorslandskapet och frågar om jag verkligen kan stava till tristess, jag som skrattar konstant... Hmm...

RSS 2.0