Vecka 3

Söndag 25 januari
Idag började jag och tjejerna dagen med att baka, ja efter att vi ätit frukost och klätt på oss förståss. Det blev en jättegod sockerkaka som Krippa sen fick smaka på när han vaknat... Leia skulle egentligen på kalas idag, men det blev inställt pga sjukdom så vi åkte och tittade på två hus istället, jättefina hus som vi kommer lägga bud på men vi kommer inte gå alltför högt... Barnen skötte sig utmärkt och Leia var lillmamma och tog så bra hand om Ebba när vi tittade runt! Efter det åkte vi hem och Ebba somnade och sov sen drygt 2,5 timme så Leia tyckte det blev lite väl tyst och lugnt här hemma, hon längtar verkligen efter henne när hon sover : )

Lördag 24 januari
Min älskade sovmorgon, det är så skönt att få ligga och dra sig, hur mycket man än sovit på natten så finns det inget skönare än att bara få ligga kvar i sängen och veta att man får somna om om man vill! Efter att jag sovit klart så åkte vi och lämnade tjejerna hos mamma och Johan och jag och Krippa åkte vidare till Nacka där vi handlade en ny vagn. Nu behöver vi faktiskt ingen tvillingvagn längre, nä, nu räcker det med en enkelvagn med en ståbräda. Tvillingvagnen sak säljas i vår... Vi åkte sen en sväng till Länna där jag handlade träningskläder, jag behöver verkligen det nu när jag kommit igång så bra på luncherna... Efter det så åkte vi och hämtade barnen och åkte hem och rullade köttbullar och hade myslördag....

Fredag 23 januari
Idag var det min tur att stanna hemma, jag hann jobba en hel del medan Leia såg på barnprogram så det kändes skönt... Vi tog sen en promenad till globen, Leia somnade som en stock i vagnen så jag gick och kollade lite på kläder medan hon sov. Vi åt sen lunch och efter det ville hon köpa Hello Kitty kläder, hon fick köpa upp halva sin del av barnbidraget, och det var superkul när hon gick och valde och var sååå lycklig! Vi gick sen hem så att jag kunde jobba lite medan Leia tittade på Törnrosa. Det är så otroligt enkelt att vara med Leia, hon lyssnar verkligen på en och är så lättsam och glad nästan jämt! Krippa hämtade Ebba och när de kom hem var det mysfredag som gällde!!

Torsdag 22 januari
Idag stannade Krippa hemma med Leia... Hon är inte sååå sjuk, men feber och lite hängig så jag hoppas att det försvinner snabbt nu även om det inte känns som om det brytit ut på riktigt. Hälften av ungarna på dagis är borta så det är väl influensan eller något... Jag åkte hem tidigt och tog med mig Leia för att hämta Ebba... På kvällen kom Bittan hit med god mat, så vi slapp både handla och laga mat, såååå skönt!

Onsdag 21 januari
Leia fick vara hemma med mamma idag så jag kunde åka till jobbet, känns skönt att inte behöva vara borta alltför mycket därifrån och så fick jag ju gå på mitt pump-pass!

Tisdag 20 januari
Idag hann jag bara jobba en stund samt gå på ett step-pass innan de ringde från dagis och sa att Leia var hängig. Jag åkte självklart direkt och hämtade henne, jag kan ju alltid jobba lite hemifrån så det känns helt lugnt... Skönt att hinna med träningen i alla fall, den är viktig :) Leia har lite feber och är hostig, hoppas hon blir bättre snabbt lilla pluttan!

Måndag 19 januari
Idag fick jag faktiskt med mig ett gäng på träningen på lunchen, det är ju roligare ju fler man är... Känns som fler och fler kommer hänga på nu, vi får väl se... Allt bra annars....


Vecka 2

Söndag 18 januari
Idag kom Tomas hit och hämtade Leia och de var sen iväg hela dagen ute i Heron City. De gick och såg "Mamma mu" på bio, lekte och hade det bra! Jag, Krippa och Ebba åkte och kollade på två hus, men de var inget för oss... Nej, vi har lagt bud på ett annat hus och så ska vi se ett till nästa vecka, vi håller verkligen tummar och tår för att det blir något av dessa...

Lördag 17 januari
Idag blev det en heldag ute, riktigt skönt! Leia fick åka skridskor och så fick vi god mat (tack mamma) på ett mysigt ställe vid skogskyrkogården och sen fick Leia fina vinterskor av mamma! Helt perfekt dag... Vi handlade sen mat och gick hem och rullade köttbullar, det tyckte Leia var kul och hon var riktigt duktig på det!

Fredag 16 januari
En bra dag på jobbet, känner mig helt lycklig när jag är där för det är så bra stäming och alla är helt toppen att jobba med! På kvällen hade vi fredagsmys, vi bakade chokladbollar och tittade på barnprogram osv.

Torsdag 15 januari


Idag trodde vi att vi köpt ett hus... igen... vi skulle skriva på papprena ikväll för vi vann budgivningen och mäklarn sa att vi skulle skriva på kl. 19:30. Helt plötsligt fick vi besked om att säljaren valt en annan köpare som lagt ett lägre bud!!!
ANVÄND ER ALDRIG AV SÖDERMÄKLARNAS FASTIGHETSBYRÅ I TYRESÖ, VARNING FÖR DEM!!!!!!

Onsdag 14 januari

Idag försov vi oss allihopa så det var lite småstressigt imorgon, tur att man plockar fram och fixar med allt kvällen innan så det går hyfsat smidigt i alla fall : ) Väl på jobbet hade vi kul som vanligt, helt underbar stämning där! En fotograf kom dit idag och skulle ta lite bilder på svenska ledningsgruppen, eftersom svenska VD:n inte kunde vara med så tycket han (VD:n) att de kunde ta bilder på mig istället! Ha ha, så när pressen vill ha bilder på VD:n får de bilder på mig, vore lite kul... Var med på ett grymt träningspass på lunchen, ett pump pass som var riktigt tufft så jag kommer helt klart ha träningsvärk imorgon, kunde knappt gå i trappor efter passet så jag kan bara tänka mig hur det kommer kännas imorgon!
Bittan kom hit idag och det innebär ju att barnen blir roade hela kvällen och vi får en massa god mat, riktigt skönt!
Vårt bud är högst på huset förresten och imorgon får vi nog reda på om vi får det!

Tisdag 13 januari

Idag var jag hemma med Ebba som fortfarande är lite förkyld. Vi hade en riktigt mysig dag, hon var på topphumör hela dagen och hjälpte mig med allt här hemma... Hon sorterade tvätt och var så himla duktig, "där", "där" sa hon och la kläderna i olika påsar med lite direktiv från mig! Vi gick och hämtade Leia lite tidigare och hon var överlycklig eftersom de haft julgransplundring och haft en riktigt rolig dag på dagis!

Måndag 12 januari
Idag började jag och Forsling (min vapendragare på jobbet) vårt nya liv så nu är det träning på lunchen som gäller! VI har ju ett gym samt aerobics med inhyrda instruktörer helt gratis för alla! Vi gick ner och sprang och cyklade innan lunch, hur skönt som helst... Äntligen kan man börja röra lite på sig igen! Det är ju kanon att göra det på lunchen för efter jobbet finns ju ingen tid för träning, då vill man ju umgås med familjen! Ebba var hemma med Krippa första halvan av dagen idag för hon hade feber och var hostig, mamma kom sen och tog över och hon hämtade även Leia och de gick alla till backvägen. Jag och Krippa åkte iväg och kollade på tre nya hus på kvällen, man måste ju kolla... Två av husen var lite intressanta, vi får se om vi går vidare med dem... Under tiden fortsätter vi buda på drömhuset som vi ju vill ha men där mäklaren inte är den bästa...

Vecka 1

Söndag 11 januari
Idag var det ett hus i Täby vi ville se, vi byter stadsdelar lite hur som helst... Huset var fint men inget för oss... Leia fick vara med mamma och Johan hela dagen så vi kunde fixa lite med allt möjligt jag och Krippa... Vi åkte sen och hämtade Leia, men innan vi åkte därifrån kom Hanna, Peter och Alva dig och hälsade på. Alva var så klart hur söt som helst!!!

Lördag 10 januari
Idag var det födelsedagskalas som gällde... Vi åkte först och handlade en present till Hampus som fyllt år och efter det åkte vidare mot kalaset. Vi lämnade av Krippa och Ebba på vägen, de skulle vila och det var ju faktiskt bara Leia som var bjuden. De mår nog bra av att dela upp sig lite ibland, skönt för Leia att få leka lite själv med sina kompisar (fast det får hon faktiskt på dagis också)... Kalaset var jättelyckat, det var på ett stort lekland och barnen hade så klart hur kul som helst...

Fredag 9 januari


Torsdag 8 januari
Idag trodde vi att vi hade köpt ett hus, men sen sent på kvällen berättade mäklaren att säljaren vill ha två visningar till i helgen och se vad det kan ge... Först hade jag panik över att vi tackat ja till huset sen fick jag panik för att jag verkligen vill ha huset... Kan man inte få köpa ett hus och ha ett halvårs ångerrätt? Förhoppningsvis får ju vi hyra ut vår lägenhet i andrahand och isf blir det ju som att ha ångerrätt... Ja, vi får se hur det går.. Åker nog på några till visningar i helgen och efter det berättar vi mer...
Allt var annars bra på jobbet, har fått en massa gjort och det känns himla bra. De frågade förresten mig idag om jag vill bli anställd som vikarie istället för att jobba som konsult, det vill jag! Då får jag ju ta del av alla förmåner som de har, så kanske man kan få upp lönen lite : ) Ja, vi får se hur det går med det...

Onsdag 7 januari
En hysterisk dag på jobbet, mycket att göra men hysteriskt rolig också! Mina vapendragare var på plats och då blir det mycket skratt men mycket gjort också!

Tisdag 6 januari
Ännu en ledig dag, helt fantastiskt! Jag och Ebba sov ända till kl 9 även fast vi gick och la oss i tid igår, så skönt. Trots detta kände jag mig inte utsövd utan snarare lite febrig. Vi åkte iväg till forum nacka i alla fall för att uträtta lite ärenden, fick inte så mycket gjort men barnen fick leka en massa och vi åt god lunch. När vi kom hem gick jag och Ebba och la oss och sov i 2 h och 45 min, jätteskönt och jag kände mig bättre efter det. Jossan, Theo och Thelma kom över och åt middag med oss samt lekte en massa, jättekul för oss alla!

Måndag 5 januari
Idag bar det av till jobbet, lite fler folk där idag faktiskt så det kändes kul... Allt rullade på bra och min chef ville ha hjälp med en present till sin fru så jag fick sitta och ordna med det ett tag och det tycker jag är kul! Jag fick sen lotsa honom till en affär på söder och därifrån fick jag sen åka hem, trots att kl. bara var knappt 15, ibland har man tur! Eftersom mamma hämtade Leia och Ebba så åkte jag och Krippa till farsta en sväng för att uträtta lite ärenden... VI åkte sen och hämtade barnen och efter det åkte vi hem och hade myskväll!

Vecka 52

Söndag 4 januari
Eftersom det var så fint väder ute idag så trodde ju Leia förståss att det var varmt ute också : ) Hon ville så gärna gå till parken en stund så det gjorde vi (efter Krippas sovmorgon)... Vi kunde dock inte vara där så länge eftersom det var så otroligt kallt ute... Vi gick upp till globen istället där vi åt lunch och sen köpte de sista julklapparna, ja för idag blir det den sista lilla julaftonen vi firar för i år... Det var sen dags att bege sig hem till Åke och Yvonne dit även Danne och Albert (Yvonnes barnbarn) kom... Leia och Ebba var så klart jätterädda för Lukas och det var lite kaos eftersom de vägrade vara på golvet.. Lukas blev då instängd i sovrummet, men då höll han på att riva sönder dörren, de kopplade honom då i arbetsrummet men då bet han sönder kopplet... ha ha, ja han ville verkligen vara med där vi var! Vi fick god mat och fina julklappar så det var lyckat i alla fall!

Lördag 3 januari
Idag var det min sovmorgon och det var hur skönt som helst kan jag meddela! Efter att jag gått upp softade vi runt lite här hemma, barnen var nybadade när jag kom upp och stämningen var på topp! När Ebba sovit sin middagslur gick åkte vi och hämtade Tomas och sen åkte vi hem till pappa där vi firade lilla julafton. Det gick utmärkt, vi åt gott, snackade och barnen skötte sig... Vi åkte hem i tid så att vi han med lite mys här hemma också innan läggdags.

Fredag 2 januari
Idag var det dag satt jobba igen, skönt att småjobba lite sä här med en massa lediga dagar emellanåt... Jag och Krippa jobbade båda hemifrån, min chef sa åt mig att det inte var någon idé att komma in eftersom så många jobbar hemifrån i alla fall... Jag hann med att städa en del också, skönt att fixa med det innan helgen...

Ja, den enda som kan mata Ebba med flaska är så klart Leia, ingen annan får!

Torsdag 1 januari
Idag tog vi det väldigt lugnt, alla sov i två timmar mitt på dagen annars var det mest film, mat och mys som gällde....

Onsdag 31 december . NYÅRSAFTON!



Idag hade vi en riktigt mysig dag på Andys, tom Cilla följde med. Hon är ju hemma nu i några veckor men snart åker hon tillbaka till Giorgien så det var kul att få träffa henne. Vi lekte för fullt hela dagen och var helt slut när vi kom hem. Tomas kom över på kvällen och vi åt gott och sjöng Lips... Jag och Ebba la oss tidigt, jag var helt färdig men Leia orkade vara vaken ända till 01:15, helt otroligt... Krippa och Tomas orkade vara vakna ännu längre...

Tisdag 30 december
Eftersom Leia var så pass förkyld idag så fick hon följa med mig till jobbet! Det var jättemysigt måste jag säga och hon skötte sig verkligen... Vi var inte så många där, bara 4 personer så det gick utmärkt för henne, hon fick tom en egen plats där hon kunde sitta och rita, limma, klippa, lägga pussel osv. Vi åt god lunch tillsammans och sen gick hon runt och bjöd på choklad : ) Hon vill absolut följa med mig till jobbet fler gånger och det ska vi nog kunna ordna!

Måndag 29 december
Idag var jag och barnen hemma, jag jobbade så mycket jag kunde medan barnen lkte med alla nya leksaker. Melissa och Val kom över en studn på dagen, jättekul att få träffa dom nu när de var här hemma även om det bara blev en stund... Barnen tyckte också det var kul märkte jag, de pratade och skojade runt. När de åkt så fick Ebba sova och Leia titta på film så då kunde jag jobba lite mer effektivt igen : ) Krippa kom hem tidigt så allt gick bra idag även om Leia är väldigt förkyld...

RSS 2.0