Vecka 29-vecka 31 GOTLAND!!!

Söndag 3 augusti
Idag var vi i sickla hela dagen, barnen skulle leka på dieselverkstaden men den var stängd. Som tur var så hade de kul ändå och jag och Krippa fick titta i affärer....
På kvällen gjorde jag två lasagner och Tomas kom över och åt med oss.

Lördag 2 augusti
Idag kom Melissa över, jösses vad jag saknat henne! Hon kom hit på förmiddagen och lekte med mig och barnen så det var lyckat! Vi åt lunch tillsammans och kunde sitta och snacka när barnen samt Kristofer sov... När Melissa åkt så åkte vi andra iväg till globen där vi handlade mat och barnen fick springa runt lite.

Fredag 1 augusti
Idag var jag och barnen ensamma hemma, men det gick superbra, de var på sitt bästa humör hela dagen! Vi började med att gå till triangelparken där jag trodde att barnen skulle bada men de ville bara leka, gunga, gräva, åka kana osv. När de lekt klart gick vi och handlade och gick sen hem och åt lunch. Efter maten somnade vi alla gott i min säng, hur skönt som helst! När vi vaknade så gick vi ut för att köpa glass, det var hur varmt som helst ute så vi tog en promenad bort till hammarbyhöjden där det finns en park med en fin plaskdamm och där badade båda barnen som galningar. När det började mörkna på himlen så gick vi hemåt och lagade middag.

Torsdag 31 juli
Idag var det Krippas sista dag som pappaledig för den här sommaren så vi tog en heldag på eriksdalsbadet där vi hade det jättebra! Vi badade först utomhus i några timmar sen somnade barnen samtidigt och då passade vi på att sola och läsa. När de vaknat gick vi och åt lunch och gick sen in och badade för att få lite ombyte. Där inne har de en stor vattenrutchbana som Leia älskade, hon åkte den med både mig och Krippa. Ebba simmade runt och var nöjd hela dagen, härligt! Nu håller Ebba på att få 4 kindtänder samtidigt, skönt att det kommer många så att det snart är över. Vi märker inte så mycket på henne förutom att hon äter sämre...

Tisdag 15 juli - onsdag 30 juli
Grattis lillebror Jonas som fyller 24 år idag (15:e juli)!!!!

Vi har haft en kanonsemester, kunde inte önska oss något mer av den! Tack snälla mamma och Johan för all hjälp med barnen, vi har verkligen haft det superbra! Jag och Kristofer har fått spela golf, rida, duscha i lugn och ro, läsa, sola och bada medan barnen har haft roligt med mamma och Johan ja och alla andra också förståss. Vi var även iväg bara vår lilla familj på en minisemester i Kneipbyn där vi hade hur kul som helst. Vi blev alla barn och åkte allt som gick att åka hur många gånger som helst. Det var ett perfekt ställe för barnen, jag trodde kanske de skulle vara lite för små men icke de kunde åka nästan allt och de tyckte det var jättekul! Vi fick tom lov att boka en natt och dag till eftersom vi inte kände oss klara efter 2 dagar...




Vecka 28

Söndag 13 juli
Idag ska vi till vitabergsparken och ha picnic med pappa, Marie, Tomas, Jonas mfl, men om vädret mot förmodan är dåligt så är vi hemma hos pappa! Vi ska fira Jonas som fyller år på tisdag men då sitter ju vi på gotlandsbåten!

Lördag 12 juli
Idag var vi på nytorpsbadet på fm med Jossan med familj. Det var jättekul, speciellet för barnen som badade och lekte som tokar! På em åkte vi till farsta och handlade lite och sen har vi bara haft lördagsmys!

Fredag 11 juli
Idag var vi på BVC och mätte och vägde samt hämtade AD-droppar. Ebba väger nu 12,5 kg vilket är drygt 500 gr mindre än vad Leia gjorde i samma ålder. Hon är drygt 80 cm och mår kanon! Efter BVC gick vi till parken där barnen fick leka tills de blev trötta, vi gick då och handlade och sen hem och åt och sov. Jösses vad barnen sov! Trots att de sovit ända till kl 8 imorse så sov de i flera timmar under vilan, Ebba i 3 timmar och Leia fick vi väcka efter 2,5 timme eftersom vi ville komma iväg till Bittan! Hemma hos Bittan fick vi i vanlig ordning kanongod mat och hur mycket som helst, jag rullade därifrån!

Torsdag 10 juli
Idag var vi iväg och badade på Ågesta hela dagen. Vädret var perfekt och vattnet varmt! Jossan, Theo och Thelma var också med och vi hade jättemysigt! Mamma och Johan kom dit efter en stund, de kom hem från Finland idag och ville så klart träffa barnen på studs! Leia fick följa med dem hem ett tag efter all lek på stranden då passade jag och Kristofer på att åka hem och vile lite i omgångar.

Onsdag 9 juli
Junibacken! Det ska bli så kul!!!!


En kanondag på junibacken!

Tisdag 8 juli

Jag köpte Roxy-jeans i Länna, de hade kostat 1.450 kr men kostade idag 100 kr!!!

Måndag 7 juli

Thelma och Ebba leker så fint hemma hos Jossan där vi spenderade hela regniga måndagen! Tack Jossan för att vi fick vara hos er...

RSS 2.0