Vecka 28

Söndag 13 juli
Idag ska vi till vitabergsparken och ha picnic med pappa, Marie, Tomas, Jonas mfl, men om vädret mot förmodan är dåligt så är vi hemma hos pappa! Vi ska fira Jonas som fyller år på tisdag men då sitter ju vi på gotlandsbåten!

Lördag 12 juli
Idag var vi på nytorpsbadet på fm med Jossan med familj. Det var jättekul, speciellet för barnen som badade och lekte som tokar! På em åkte vi till farsta och handlade lite och sen har vi bara haft lördagsmys!

Fredag 11 juli
Idag var vi på BVC och mätte och vägde samt hämtade AD-droppar. Ebba väger nu 12,5 kg vilket är drygt 500 gr mindre än vad Leia gjorde i samma ålder. Hon är drygt 80 cm och mår kanon! Efter BVC gick vi till parken där barnen fick leka tills de blev trötta, vi gick då och handlade och sen hem och åt och sov. Jösses vad barnen sov! Trots att de sovit ända till kl 8 imorse så sov de i flera timmar under vilan, Ebba i 3 timmar och Leia fick vi väcka efter 2,5 timme eftersom vi ville komma iväg till Bittan! Hemma hos Bittan fick vi i vanlig ordning kanongod mat och hur mycket som helst, jag rullade därifrån!

Torsdag 10 juli
Idag var vi iväg och badade på Ågesta hela dagen. Vädret var perfekt och vattnet varmt! Jossan, Theo och Thelma var också med och vi hade jättemysigt! Mamma och Johan kom dit efter en stund, de kom hem från Finland idag och ville så klart träffa barnen på studs! Leia fick följa med dem hem ett tag efter all lek på stranden då passade jag och Kristofer på att åka hem och vile lite i omgångar.

Onsdag 9 juli
Junibacken! Det ska bli så kul!!!!


En kanondag på junibacken!

Tisdag 8 juli

Jag köpte Roxy-jeans i Länna, de hade kostat 1.450 kr men kostade idag 100 kr!!!

Måndag 7 juli

Thelma och Ebba leker så fint hemma hos Jossan där vi spenderade hela regniga måndagen! Tack Jossan för att vi fick vara hos er...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0