Vecka 27

Söndag 6 juli
En lugn dag, vi lekte i parken hela eftermiddagen med Albin och Theo samt deras familjer. På kvällen har jag varit själv med tjejerna för Krippa är på fotboll. Ebba har varit lite gnällig, men hon var nog bara trött för hon somnade som en stock när vi la oss för att läsa.

Lördag 5 juli
Idag hade vi en lugn förmiddag men sen blev vi lite rastlösa så då åkte vi till Forum Nacka där vi kollade runt och handlade mat. Ikväll ska det bli musslor här hemma! När vi shoppat klart åkte vi till parken och dit kom även Jossan, Theo, Thelma och Mange och sen hängde vi där ända fram till 17:30! Vi spelade fotboll, lekte kurragömma, åt lite picnic och hade det bra.
Jag kan meddela att musslorna blev urgoda, det ska vi äta igen snart!

Onsdag 2 juli - Fredag 4 juli
Grattis Thelma som fyller 1 år idag!!!
Vi åker till skogsö och stannar där så länge det är fint väder!


Vi hade det kanonbra ute på skogsö! Vi grillade varje dag, en massa god mat hade vi med oss! Vi var på stranden, badade, plockade blåbär och bara njöt av värmen och lugnet! Barnen sov bra och uppförde sig exemplariskt... På fredagen kom Jossan, Theo och Thelma ut och hälsade på och det var ju jättekul, Leia och Theo lekte jättebra ihop! På fredagkvällen hade vi sällskap med Jossan hem igen. Det fick räcka för den här gången...

Tisdag 1 juli
Nu är vi lediga hela familjen i en hel månad, helt underbart!



Måndag 30 juni
Sovmorgon fick vi idag, sov till kl. 8, helt otroligt skönt att barnen sov så länge även fast de somnade kl. 19:30 igår! Vi har haft en jättebra dag, först var mamma här och hjälpte mig och sen kom Jossan med familj och lekte. Vi bakade då sockerkaka och fikade tillsammans, jättemysigt!
Ebba och Thelma leker med skohögen...Vi måste ha en större hall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0