Vecka 5

Söndag 3 februari
En riktig slappardag, i alla fall för mig och Ebba! Sov på förmiddagen och sen efter lunch igen. Undrar om jag börjar bli sjuk eller så kanske jag har blivit biten av en tse-tse fluga... Skönt har det varit i alla fall!

Lördag 2 februari
Jag och Ebba gick imorse över till mamma eftersom Krippa var bakis... Vi gick iväg och badade med barnen och det tyckte de var jättekul! Ebba somnade förståss direkt när vi kom ut och sov sen gott länge! Vi gick hem till mamma och Johan och käkade lunch och efter det gick jag hem med Ebba som fortfarande sov... Leia ville sova middag hos mamma så det gick ju bra. När Ebba vaknade fick hon äta och jösses vad hon åt, hon har blivit riktigt bra på det på sistone! Hon äter både det vi äter plus burkmat så det känns skönt... Efter det åkte vi och handlade och sen hämtade vi upp Leia på hemvägen och hade efter det en lugn lördagskväll. Kristofer frostade av frysen och jag kollade på tv...

Fredag 1 februari
Idag spelar Mora träsk i haninge så jag ska försöka ta mig dit med barnen och mamma... Vore så kul att gå så vi får hoppas på att vi kommer iväg : )

En riktigt lyckad dag med Mora träsk, lunch med syster och sen film och mys här hemma med barnen. Nu på kvällen är jag och Ebba själva, Leia sover hos mamma och Krippa är ute med Danne. Känns väldigt tomt här hemma, konstigt att man inte kan njuta av det istället för att sakna dom som inte är här!!!

Torsdag 31 januari
Det var idag dags för mammaträff igen, denna gången var det hemma hos Karin och hon bor ju vid globen så vi behövde inte gå så långt. Det var som vanligt väldigt trevligt och avslappnat... Barnen lekte och Ebba sprang runt som en galning i Toves gåstol som är mycket mer lättkörd en vår... Hon skrattade som en tok när hon slirade sig runt i rummet... Ebba somnade på 2 sekunder när vi gått därifrån och sov sen medan jag och Leia lekte i parken. Det är så skönt nu när det är ljust på eftermiddagen, men det var ganska kallt idag!

Onsdag 30 januari
Idag hade jag och Ebba en heldag i globen med Malin och Ida. Vi gick runt i affärer, fikade och åt lunch... En väldigt trevlig dag som gick alldeles för fort! Vi gick tillsammans och hämtade Leia och sen följde Malin och ida med oss hem en stund. Ebba verkar må bra nu fast hon är lite dålig i magen men jag tror det beror på tänderna, fast det är ju svårt att veta. Hon är glad som en lärka i alla fall och pigg har hon varit idag. Inte alls sovit så mycket som vanligt och det kanske är just därför hon somnade så tidigt och gott ikväll. Jag och Kristofer fick en lång mysstund tillsammans med Leia vilket inte händer alltför ofta och det verkade hon verkligen uppskatta. Hon är så gullig Leia, hon frågar så ofta "får jag låna den", "får jag smaka på den", "får jag ta av mig strumporna" osv, väldigt gulligt och artigt måste jag säga!

Tisdag 29 januari
En lugn mysdag här hemma, vi har sovit, tittat på tv och lekt...
image152
Måndag 28 januari
Idag hade dom planeringsdag på dagis så Leia var hemma. Mamma kom hit redan kl. 8:30 och hämtade Leia och sen gick de iväg och badade. Ebba somnade 5 minuter efter att de gått och vaknade 5 minuter innan de kom hem så jag har bara legat och läst min bok (som är superbra!!!)... Efter lite mat somnade Leia gott och efter en stund somnade även jag och Ebba. Leia sov från 12:15 till 14:30 då hon väckte mig och Ebba, tur det! Jösses vilken lugn och skön dag vi fick! På kvällen kom Bittan hit med Indisk mat, det smakade riktigt bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0