Vecka 33 - Leia börjar på dagis igen.

Söndag 17 augusti
Inte så roligt väder idag (heller) så jag och Kristofer bestämde oss för att efter vilan så skulle vi för första gången gå på bio med Leia. Mamma och Johan var snälla och tog hand om Ebba under tiden. Allt gick jättebra, vi åkte ut till Heron city där vi fikade, köpte lite gott till bion och kollade runt. Filmen var supergullig, den heter "Horton" och handlar om en elefant, fantastiskt fint tecknad. Leia tyckte det var spännande men filmen var nog lite väl lång för henne... I september kommer "mamma mu" på bio och den ska hon och jag gå och se, det ser jag redan fram emot. Vi åt sen middag där ute innan det var dags att åka till mamma. Hemma hos mamma väntade en glad Ebba som lekt en massa och ätit bra! Vi stannade där en studn så att Leia också fick leka med Johan, annars blir det ju orättvist : )

Lördag 16 augusti
Vi gick idag upp en sväng till globen där de hade en del pyssel för barn och för mig och Krippa : ) Vi käkade sen lite lunch och gick och handlade middagsmat. Väl hemma igen så somnade Leia som en stock på soffan, egentligen skulle vi  följt med Malin, Jocke och Ida på en båttur men eftersom barnen var så trötta så skippade vi det. Vi tog en lugn lördagskväll istället med god mat och mycket godis!

Fredag 15 augusti
Krippa jobbade hemifrån och jag och Ebba var bara hemma och tog det lugnt. Krippa följde med och hämtade Leia men sen gick vi till parken och då gick han hem och jobbade lite till. Vi träffade Albin och hans familj i parken så det var jättekul. Vi stannade länge och under tiden fixade Krippa middag, perfekt.

Torsdag 14 augusti
Idag umgicks vi med pappa hela dagen, träffade honom på söder och sen bjöd han mig på lunch. Vi gick sen runt ett tag innan det var dags att promenera tillbaka och hämta Leia. Vi lekte sen med barnen i parken innan det var dags att gå hem, vädret var ju inte det roligaste... Pappa följde med upp och lekte med barnen en stund innan det var dags för honom att åka hem. Krippa är iväg och spelar golf så vi åt tjejmiddag, men sen kom Albin, Elin och Maria hit och lekte med oss. De gick vid 19 och 2 minuter senare sov barnen, helt slut var dom, skönt!

Onsdag 13 augusti
Jag och Ebba gick idag till gullmarsplan där vi mötte upp med Maria. Vi åkte alla in till söder där vi gick och kollade i affärer. Maria valde ut en massa kläder som jag provade, jättekul men synd att man inte har ekenomi för att shoppa loss. Efter det gick vi och åt lunch och därefter gick vi till skånegläntan där Ebba fick leka en massa. Maria åkte sen hem och då gick vi och hämtade Leia...

Tisdag 12 augusti
Idag börjar Leia på dagis igen och jag och Ebba ska leka med Melissa! Jag, Melissa och Ebba gick ner till Hammarby sjöstad där vi mötte upp Malin och Ida. Vi gick alla och åt lunch och satt och njöt av god mat samt solen! Efter det tog vi en liten promenad och satte oss sen ner och åt glass, jätteskönt! Efter det var det dags att börja promenera tillbaka hemåt. Melissa följde med och hämtade Leia på dagis där allt hade gått utmärkt. Vi mötte sen Albins pappa och han och Albin följde med oss till parken där barnen lekte en massa. Dit kom även Maria, Elin, Alice och en hel massa dagisbarnsamt deras föräldrar, riktigt kul!

Måndag 11 augusti
Jag och barnen gick ut vid 10 idag, vi gick först förbi dagis och sa hej till några där. Måste börja lite lugnt, men det verkade som om Leia hade mycket att prata med barnen om.... Vi gick sen till parken och lekte fram tills det började regna, då gick vi till globen där vi mötte upp mamma. Vi handlade en massa skor till Leia för fyndpriser, jätteskönt att hon har lite bra skor nu när hon börjar på dagis igen, tack mamma! Vi åt sen god mat, tack igen mamma! Efter det gick vi och tittade på djuren i djuraffären och handlade lite mer till barnen... Ebba somnade sen och då gick vi till parken och lekte med Leia, både kurragömma och flygande mattan (hon åkte på en filt ner för rutchbanan). Mamma följde sen med oss hem där vi drack kaffe och gav barnen mellis samt sorterade ut för små skor...

Lite bilder från kneipbyn och Gotland i övrigt tagna från våra mobiler:

Inne i villavillerkulla

Ebba älskade pippiteatern och att vara inne i villa villerkulla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0