Vecka 18

Söndag 4 maj
En lugn och skön dag blev det idag. Krippa åkte iväg och spelade golf, jag funderade först på att följa med men ångrade mig. Jag och Ebba stannade hemma och tog det lugnt och Leia gick till mamma och Johan. Leia kom hem igen vid 12:30, helt slut var hon så vi gick och la oss i min säng och somnade gott alla tre. När vi vaknade var Krippa hemma. Han åkte iväg och handlade och jag och Ebba gick till parken, lite måste hon ju få komma ut! Leia kom till parken efter en stund och vi lekte en massa. Krippa kom också dit så småningom och när vi lekt klart gick vi hem och fixade mat, tvätt och annat som måste fixas med. VI hann även leka en del kurragömma, det är ju så kul!

Lördag 3 maj
Vi var iväg tidigt idag, gick till parken och lekte en massa med Leia (ja, Ebba sover ju 1-2 timmar på morgonen)... När vi lekt klart gick vi upp till globen och åt lunch och gick sen och köpte en hink till Ebba, de måste ju ha varsin i sandlådan! Vi passade även på att handla mat till ikväll, skönt att få det gjort. Vi gick sen hem och sov, alla somnade i sina egna sängar, sååå skönt! När vi vaknade så lekte vi en stund innan det var dags för Krippa och Leia att laga lasagne! Den blev jättegod, och väldigt mycket så nu har vi mat till imorgon också! På kvällen har vi haft jättemysigt, lekt kurragömma, ritat, ätit godis, busat osv.

Fredag 2 maj
image203
Mamma var här på förmiddagen och lekte med oss sen när vi sovit kom Tomas hit så vi har haft sällsis hela dagen. Barnen har varit snälla, sovit gott och lekt en massa, en riktigt mysig hemmadag! Krippa kom hem tidigt, mitt under vår kurragömmalek! Vi åt sen middag med Tomas, pizza, riktigt gott!

Torsdag 1 maj
Vi är lediga!
Ja, vår lediga dag började inte så bra för Leia kräktes ner halva lägenheten! När hon kräkts klart så somnade hon i soffan och sov i två timmar. När hon vaknade mådde hon bra igen och var pigg och glad! Undrar vad det var som ställde till eländet!!! Vi gick i alla fall till parken efter lunch eftersom alla verkade må bra. Där lekte vi i flera timmar tills det var dags för Ebba att sova, då gick vi till en annan park så att hon somnade på vägen dit. Efter all lek var det dags att bege sig hemåt och tvätta och sen handla mat... På kvällen fick Leia äntligen se "Snövit", jösses vad hon längtat efter det, hon älskade den! Vi kommer nog få se den många gånger framöver...

Onsdag 30 april - valborg!
Krippa jobbade hemifrån idag, det är ju halvdag. Jag och Ebba tog det lugnt här hemma, hon sov en del och åt lunch. Vid 14 gick vi och hämtade Leia tillsammans. Hon fick sen bestämma om vi skulle gå direkt till mormor eller gå till parken först, självklart bestämde hon att vi skulle gå direkt till mormor! Där lekte vi ute i trädgården, grillade och hade det riktigt bra. Barnen skötte sig och vi kunde slappna av och äta gott.

Tisdag 29 april
Ebba har hög feber så jag hade ingen lust att släpa med henne på mammaträff i Årsta utan vi stannade här i blåsut. Först gick vi till parken med Leia, Ebba fick då sova i vagnen så fick Leia leka av sig. Hon sprang sen iväg med Petra och några från hennes avdelning för att handla då gick jag iväg med Ebba till ängen. Jossan kom dit efter en stund med Thelma och vi tog en promenad. Vi käkade lunch på ett fik och träffade sen Ingrid och Linus och vi gick till skogskyrkogården där det finns ett mysigt café där vi drack kaffe. Vi gick sen en långpromenad så att barnen fick sova ordentligt och sen satt vi på ängen och snackade innan det var dags att hämta de stora barnen. Ebba vaknade när vi kom till dagis, hon var darrig och ganska varm och sen när vi gick till parken blev hon riktigt gnällig och ville bara amma. Vi gick då hem och efter en stunds gråt piggnade hon till och var sen på strålande humör hela kvällen, jösses vad det kan svänga.... Bittan kom hit med god mat och hon lekte med barnen hela kvällen så jag och Krippa kunde tvätta och betala räkningar, vilket kul nöje!

Måndag 28 april
Jag och Ebba var hemma och städade och fixade lite. Gick ut på eftermiddagen en promenad och hämtade sen Leia och gick till parken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0