Vecka 15

Söndag 13 april
Idag blev det handling och storkok, gjorde två lasagner så nu har vi mat i några dagar. Tomas kom hit och lekte med barnen och det uppskattade dom båda två. Så skönt när man kan fixa lite i lugn och ro och man vet att barnen har kul!

Lördag 12 april
Idag har vi varit iväg hela dagen! Vi började med parken kl. 9 sen ner till hammarby sjöstad för att hitta en present till Ebba. Lunch, promenader, sovande barn, shopping, ja, dagen har flutit på riktigt bra och det var riktigt skönt att vara iväg! Vi gjorde några fynd och vi har haft det riktigt kul och mysigt! Det var dock skönt att komma hem på kvällen, vi var lite trötta då! Mysigt att då sätta sig och titta på en film efter maten och äta lördagsgodis och efter det somnade barnen så gott!

Fredag 11 april
Efter att jag och Ebba lämnat Leia gick vi till Årsta, Ebba somnade redan innan vi lämnat Leia och sov sen hela vägen hem till Malin. Där hade vi mamma/pappaträff och den var som vanligt väldigt lyckad. Ebba var lite klängig och mammig, men inte så farligt... Vi fick god mat och fick sitta och snacka skit, precis vad man behöver när man är mammaledig : ) Efter träffen gick vi till globen, där träffade vi Jossan och Maria (med barn) och vi gick till Lindex. Där har de kampanj med "Fem myror är fler än fyra elefanter" kläder. Jösses vad utplockat det var, det fanns knappt någonting kvar, men jag lyckades norpa åt mig 2 t-tröjor, ett par shorts och en body så jag var nöjd! Allt är slut även på nätet så folk har handlat som galningar! Efter shoppingen gick jag och Jossan till dagis och hämtade våra stora barn, Maria gick hem med sina sjuklingar. Vi gick sen till parken där vi lekte och lekte och lekte, barnen hade riktigt kul! Kristofer ringe efter några timmar och undrade när vi skulle komma hem : ) Väl hemma hade Krippa damsugit och plockat så det var så skönt att kunna sätta sig och ha fredagsmys!

Torsdag 10 april
Idag gick jag och Ebba till Jossan efter att Ebba sovit sin förmiddagslur (som brukar vara på 2 timmar). Där fick vi en massa god mat, jösses vad hon fixat! Ebba började med att bajsa på hennes köksgolv, kändes ju halvbra eftersom dom har grymt fint hemma hos sig. Jossan däremot torkade snabbt upp det och sen var det inte mer med det... Ja, hon är ju inte bra i magen än lilla Ebba, vill mest amma, när ska vi sluta med det egentligen? Efter lunchen gick vi i alla fall iväg till öppna förskolan där Ebba och Thelma fick leka av sig. De hade jättekul och de somnade gott när vi gick därifrån. Vi hämtade Leia och Theo på dagis och gick med dom till parken dit även Maria kom med sina barn. Det var så skönt att vara där och barnen lekte så fint (Ebba sov) så vi stannade i två timmar, sen fick vi skunda oss hem för mamma skulle komma hit. Vi mötte mamma på vägen och hon hade varit snäll och handlat med sig mat till oss. Jätteskönt att få lite sällskap nu när man är ensam med barnen....

Onsdag 9 april
Ebba har fått dagisplats! 25 augusti börjar hon på Blåsutgården (samma dagis som Leia) på Leias gamla avdelning stormen!
Idag var vi hemma, imorgon vågar vi nog ge oss ut igen. Vi har sovit, damsugit, och städat upp lite här hemma. Efter att vi hämtat Leia gick vi till parken och gungade en stund med Alice. Det regnade med vi struntade i det, lite frisk luft måste vi ju få! På kvällen kom Bittan hit med jättegod mat, trodde inte jag skulle få i mig något eftersom jag fortfarande mår lite illa men tji fick jag för jag åt nog för 4!


Tisdag 8 april
Det blev en vilodag även idag, måst ju kurera oss ordentligt så att vi blir friska! Leia var på underbart humör när vi hämtade henne, det var så härligt. Vi gick hem och lekte i hennes rum och både Leia och Ebba var på strålande humör och lekte helt otroligt fint, jättekul!

Måndag 7 april
Grattis Hampus som fyller 19 år idag!

Vi är magsjuka, men Ebba har slutat kräkas i alla fall... Vi lyckades ta oss till dagis i alla fall för Leia var pigg och frisk. Jag och Ebba gick sen hem och la oss på soffan, vi sov gott

Kommentarer
Postat av: mormor

Snart Ebba är det dags att fylla ett år. Väldigt spännande för mormor.Tänk om du kan stå lullull då.
Tack för idag, då mamma lagade två hål, huga mej.Mormor vill inte ha bedövning så därför borstar hon tänderna 4 gånger om dagen. Nu är det läggdags tillsammans med House då inte Johan är hemma ( bara då). Puss

2008-04-15 @ 21:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0