Vecka 35

Söndag 9 september
Regn, regn och regn, ganska mysigt för då får man vara hemma och bara gå runt och ta det lugnt!
image69
den här coola bilden på Ebba skickade Kit-yee till mig, de tog den på Melissas bröllop!

Lördag 8 september
En riktigt skön lördag med mycket lördagsgodis och god middag (tacos)! Kollade på film med Leia och det var så mysigt att sitta i soffan under täcket och kolla på Lotta! Vi njöt av att se regnet ösa ner och kunna sitta inne och bara ta det lugnt.

Fredag 7 september
Det går så bra på invänjningen så det är inte klokt! Kanske skönt för Leia att det är så nära till dagis, verkar som om hon är tryggare här. Gården är mycket mindre än på det förra dagiset och det verkar bara vara positivt för då har ju både hon och fröknarna mer koll. Att hon dessutom fått världens bästa fröknar gör ju inte saken sämre, vi har ingenting att klaga på! Jag och Ebba tog det lugnt här hemma, sov en del och Ebba åt morotspuré nu börjar hon gilla maten mer och mer...

Torsdag 6 september
Nu börjar invänjningen lida mot sitt slut och det går så bra så! Idag var Leia på dagis 9:15-13:30, nästan en heldag alltså... Det gick jättebra att äta där och sova där. Hon börjar mer och mer släppa taget om Anna och gå runt själv på gården och har idag cyklat, åkt kana och lekt i sandlådan. Det är verkligen som natt och dag om man jämför med i våras, då stod hon ju hela tiden och höll i någons hand och tyckte det var jättejobbigt med de andra barnen! Det är så kul att se hur mycket hon utvecklats och hur kul hon verkar ha nu på dagis. Hoppas verkligen det håller i sig, några bakslag är klart vi räknar med men hoppas hon inte blir rädd för barnen eller något annat igen!!! På kvällen var vi alla där på gårdsfest och det var riktigt lyckat. Leia sprang och kramade sina fröknar och underhöll sig själv mer än vad hon någonsin gjort. Känns bra att hon trivs så bra på gården och med fröknarna!

Onsdag 5 september
Idag känns förkylningen lite bättre, men trött är jag som bara den! Ebba har inte sovit så bra och det betyder ju att jag inte heller har gjort det! Hoppas på att få sova när vi kommer hem från dagis annars blir det till att gå och lägga sig kl. 18 ikväll!
Det gick jättebra på dagis, fröknarna är så otroligt gulliga och det känns inge jobbigt alls den här gången att lämna Leia där. Eller okej, det är klart det känns lite jobbigt i mamma-hjärtat men det är ingenting om man jämför med i våras. Nu kan ju Leia också berätta vad de gjort, ätit vad som varit kul osv och då blir det ju så mycket roligare...

Tisdag 4 september
Idag fick jag och Ebba lov att släpa oss iväg till dagis trots att vi inte är friska, känns dumt att avbryta invänjningen och de bakterier vi har fick vi ju därifrån så det kan inte spela så stor roll. Leia var ute och lekte själv med fröknarnan och barnen idag och det gick kanonbra. Jag kunde se henne genom fönstret och hon såg ut att trivas så det känns skönt. Jag försökte måla ett örngott till Leia, fast med Ebba i famnen var det lite svårt. Hoppas vi kan fortsätta imorgon annars kommer nog Leia ha det konstigaste örngottet av alla : ) Maria kom förbi en sväng med present till Leia och fikabröd till oss andra, tack snälla! 
På kvällen kom Bittan hit med en massa fina paket till Leia och jättegod mat, tack snälla Bittan. Nu kan jag och Leia laga god mat på hennes nya fina spis och Kajsa har fått en kompis att leka med!

Måndag 3 september
GRATTIS GRATTIS GRATTIS till Leia, världens bästa storasyster!!!!
Ja, idag fyller vår lilla sötnos 2 år, helt otroligt vad tiden går fort! Tycker inte alls det var länge sen som jag stod och gjorde tårtor till henne i London, men ändå har vi hunnit med så mycket sen dess! Leia såg så glad ut imorse när vi sjöng för henne, och hon fick stora ögon när hon fick godis till frukost! Min lilla söta tjej som har blivit så stor och kan ALLT själv! Det var lite trist att man blev sjuk lagom till hennes födelsedag, men det var bara till att ta några alvedon... Jag och Leia lekte för fullt på morgonen med alla presenter som hon fått, riktigt kul att byta ut lite av det gamla nu tycker vi nog båda två. Kristofer följde med henne till dagis idag eftersom varken jag eller Ebba kunde gå dit så som vi snorar och nyser. Det gick riktigt bra, hoppas det håller i sig... Stackars lilla Ebba är riktigt rosslig, hon snorar och låter men skrattar ändå, lilla älsklingen hon är så tapper! På eftermiddagen gick jag och Leia ut en sväng, hon fick cykla runt här i kvarteret med sin trehjuling. Nu börjar hon komma på hur man ska trampa så snart kan hon cykla runt själv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0