Vecka 34

Söndag 2 september
Kalas!
image68
Lördag 1 september
Handla och städa...

Fredag 31 augusti
Idag var Leia väldigt mammig på dagis, men hon var väldigt trött så det var väl inte så konstigt... Vi har ju tagit bort morgonsömnen eftersom hon bara kommer sova en gång om dagen när hon går på dagis! Hoppas hon kommer in i de rutinerna snart så att hon kan sova lite längre på morgonen... Hon var så söt idag när vi kom hem från dagis och hade ätit lite, hon gick då iväg till sin säng och somnade av sig självt!!! Helt otroligt!
Efter att vi alla sovit i nästan 2 timmar så gick vi ut och mötte Malin och Ida. Vi gungade och sprang runt i parken och gick sen hem hit för att laga middag, jättegod lax med romsås! Idag och Leia fick bada, det gick sådär eftersom Leia inte gillar när någon stänker på henne och Ida var så glad så hon stänkte hela tiden... Ingen bra kombination... Det är så roligt att lägga Leia nu på kvällarna för hon vill berätta så mycket. Hon pratar om vad vi ska göra nästa dag, som "imorgon dagis, först sova"... "Nä", sa jag "imorgon ska pappa vara hemma så vi ska åka bilen och handla till ditt kalas": "mmm" sa Leia, "först sova, alla sova, Leia sova, mamma sova, pappa sova, ebba sova" osv.... Supermysigt verkligen!!!!
Ebba har världens rödaste kinder nu, måste vara tänder på gång. Hon är lite snorig också och vill bita på allt, vi får se...

Torsdag 30 augusti
Idag ska vi träffa Emma och Love efter att vi varit på dagis. Ska bli kul att träffa dom igen nu när de varit iväg i Skåne så länge!
Det gick jättebra på dagis idag, Leia lekte så fint med Anna så det känns sååå bra! Ebba var väldigt trött men är lika glad för det. Hon däckade så fort vi kommit utanför dörren, kanske kan få henne att somna lite tidigare på kvällarna nu när hon måste gå upp redan kl. 9 på morgonen : ) Leia somnade som en stock när vi kom hem, hon vaknade först när Emma och Love kom hit... Vi gick alla till parken, trots att det känns jobbigt att gå ut med båda barnen är det värt det varje gång eftersom det är så skönt att komma ut en stund. Leia kan springa runt och Ebba sover så gott i vagnen!

Onsdag 29 augusti
Idag bar det av till dagis igen, jösses vad skönt att bara ha 2 minuter från dörr till dörr! Det var jättegulliga fröknar där och jättefint där inne! De hade redan fixat iordning med en hylla och grejer till Leia så det kändes jätteskönt! De sa att invänjningen får ta den tid det tar, alla barn är ju olika så det var skönt att höra! De har 3 barn till som börjar och Leia är inte yngst...

Vi var iväg och handlade en massa idag till kalaset som går av stapeln på söndag så nu är korv, bröd, tallrikar, muggar, glas, bestick, servetter, ballonger, ljuss mm klart. Bara tårta och kakor att ordna med på lördag, känns skönt! Mamma kom förbi på kvällen och åt middag med oss och hade med sig en massa presenter till Leia (samt jättesöta mockasiner till Ebba).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0