Vecka 33

Lördag 25 augusti
image61
Vi har satt upp hoppgungan till Ebba och jösses vad hon hoppar, den var verkligen uppskattad! Leia hängde mest i den i början men Ebba verkar fatta grejen på en gång!

Fredag 24 augusti
Skansen!


En jättemysig dag på skansen, varmt som bara den så de flesta djuren låg och flämtade i skuggan! På kvällen var vi och käkade med Danne och sen åkte jag och Ebba iväg på Jonas vernissage. Han är riktigt duktig och tar riktigt fina bilder, hoppas han kan göra någonting av all fotografering.

Torsdag 23 augusti
Det är så skönt att inte sommaren är slut riktigt än! Idag fick vi ännu en kanondag med sol och bad! Hade en mammaträff också och dom mammorna har jag inte sett sen innan sommaren så jösses vad alla barn hade växt (inkl Ebba : ) Vi snackade om mat idag med BVC-tanten och det är alltid lika intressant. Det roliga är att jag är den enda som har två barn så hon säger hela tiden "Ja, det där vet ju redan du Jenny" eller "Kan inte du berätta Jenny" osv. Kanske kan få jobb där sen : )
Tack snälla Bittan som kom förbi här ikväll med god mat, alltid lika uppskattat!!!

Onsdag 22 augusti
image58

En jättehärlig dag med en kanon-mammagrupp!!!! Det är så roligt att man har lite kompisar som har barn och att vi alla kan träffas lite då och då! Jättekul att även Karin nu fått en liten tjej (Tove) som nu bara är 3 veckor! Snart kan jag sätta ihop ett fotbollslag men alla våra tjejer: Leia, Ebba, Ida, Tova, Tove, Alma, Olivia, Mela = Perfekt!!! Vad kul det vore, speciellt eftersom man då vet att vi skulle ha den bästa hejarklacken, ja alltså alla kanonmammor och superpappor (läs: suparpappor)!!!

Tisdag 21 augusti
Grattis Rakel och Petter polis!
Idag kom Pamela hit och det är alltid lika kul att träffa henne! Hon hade som vanligt med sig presenter till barnen och busade en massa med Leia i parken! Vi var ute flera timmar så Leia var nöjd och glad, men när vi kom hem var hon riktigt trött fast ville inte sova så hon fick kolla på film. Ebba var som vanligt en solstråle, var vaken mer än vanligt men vem vill inte vara vaken när man har besök : )

Måndag 20 augusti
Idag gick vi till BVC för att väga och mäta barnen, lite kul att göra då och då även om man inte har bokat til. Ebba väger nästan precis som Leia vägde när hon var 4 månader så det är kul att se! Leia har vägt lika mycket länge nu, men växer på längden, kanske bra att det annars skulle hon väl bli en boll! Lekte en massa i parken utanför BVC tillsammans med mamma som var med hela dagen. Så skönt att ha mamma med, då kan man leka en massa med Leia i lugn och ro....

Kommentarer
Postat av: MORMOR

Hje tjejer, ni är som en hel bukett.

2007-08-22 @ 14:15:22
Postat av: mormor

Vilken härlig gunga du fått sötnos.Ska bli kul att se dig igen snälla unge.

2007-08-28 @ 19:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0